اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

بیمه حوادث انفرادی

وقوع حادثه اجتناب ناپذیر است. این حوادث در بهترین حالت اگر باعث فوت فرد حادثه دیده نشوند می توانند باعث ازکارافتادگی و نقض عضو شوند و هزینه های پزشکی را به خانواده ها تحمیل کنند. از طرفی اگر فرد آسیب دیده، سرپرست خانواده باشد ممکن است کل خانواده برای مدت زمان طولانی از درآمد محروم شوند.

بیمه های حوادث برای چنین روزهایی به وجود آمده اند و از فرد بیمه شده در برابر حوادث مشخص حمایت می کنند. شرکت بیمه سامان با توجه به مشاغل و فعالیت افراد، بیمه های حوادث را به شکل گروهی و انفرادی ارائه می دهد. هر فرد می تواند بیمه حوادث انفرادی سامان را برای خود یا افراد خانواده اش با سرمایه مشخص برای مدت یک سال خریداری کند.

بیمه حوادث انفرادی سامان

در بیمه حوادث انفرادی سامان هر فرد می تواند برای حوادث شغلی و غیر شغلی یا خطرات شخصی تحت پوشش بیمه باشد. مهم نیست این حوادث در چه ساعتی از شبانه روز و در کجا اتفاق می افتد، افراد حق بیمه را پرداخت می کنند و برای حوادثی که منجر به فوت، نقص عضو و ازکارافتادگی می شود تحت پوشش بیمه سامان قرار می گیرند. بیمه حوادث انفرادی سامان به صورت شبانه روزی و در تمام نقاط دنیا معتبر است.

بیمه حوادث انفرادی سامان با چه پوشش هایی از بیمه شده حمایت می کند؟

همانطور که گفتیم بیمه حوادث، خسارت جانی افراد در اثر حادثه را جبران می کند. لازم است به تعریف حادثه در این بیمه دقت کنید. حادثه یک واقعه ناگهانی است که وقوع آن خارج از اراده بیمه شده باشد و باعث فوت، نقص عضو و ازکارافتادگی شود بنابراین حوادثی که از عمد اتفاق می افتد تحت پوشش این بیمه نامه نیست و افراد نمی توانند برای حوادثی مانند خودکشی و صدمات بدنی که خودشان آن را به وجود آورده اند از شرکت بیمه خسارت بگیرند. افرادی که بیمه حوادث انفرادی سامان را خریداری می کنند برای موارد زیر تحت پوشش هستند:

  • فوت ناشی از حوادث مختلف مانند خفگی، غرق شدن، برق گرفتگی و…
  • مسمومیت غذایی یا مسمومیت شیمیایی
  • صدمات بدنی ناشی از تأثیر اسید یا هر گونه ماده خورنده دیگر
  • پیچیدگی و یا پاره شدن عضلات و رگ ها
  • ابتلا به هاری، کزار و سیاه زخم
  • نقص عضو و ازکارافتادگی کامل و دائم ناشی از حادثه (جزیی و کلی)
  • هزینه های پزشکی ناشی از حادثه
  • پوشش حوادث خانواده

خطرات اضافی بیمه حوادث چیست؟

نوع فعالیت هایی که افراد روزانه و یا به صورت تفریحی انجام می دهند در ارزیابی خطر آن ها مؤثر است. مثلاً افرادی که به شکار، اسکی، فوتبال، سوارکاری، قایقرانی، هدایت موتورسیکلت دنده ای، هدایت یا سرنشینی اتومبیل مسابقه، هدایت یا سرنشین هواپیماهای آموزشی، غواصی، هدایت یا سرنشینی هلیکوپتر، پرش با چترنجات (به جزسقوط آزاد) و فعالیت هایی مانند موارد گفته شده مشغول هستند باید حق بیمه بیشتری پرداخت کنند و خطرات اضافی بیمه حوادث انفرادی سامان را به بیمه نامه خود اضافه کنند.

شرایط صدور بیمه حوادث انفرادی سامان برای بیمه گزار چیست؟

سن و شغل بیمه گزار، سرمایه فوت و نقص عضو و خطرات فرعی درخواست شده از طرف بیمه گزار از عوامل مهم در بررسی نرخ حق بیمه حوادث است. بنابراین شرکت بیمه قبل از صدور بیمه حوادث هریک از عوامل گفته شده را بررسی می کند.حداقل سن بیمه شده برای صدور بیمه حوادث انفرادی سامان 12 سال و حداکثر سن 75 سال است. افراد بالای 75 سال با شرایط خاص تحت پوشش بیمه حوادث قرار می گیرند.

افرادی که به بیماری هایی مانند آسم، ناراحتی قلبی و بیماری عصبی، دیابت و… مبتلا هستند و یا دچار نقص عضو جزئی و دائم باشند به طوری که این نقص عضو کارایی عضو آسیب دیده شخص را بیش از 20 درصد کاهش دهد هم با پرداخت حق بیمه اضافی بیمه می شوند.

طبقه بندی مشاغل در بیمه حوادث چگونه است؟

شرکت بیمه ریسک یکسانی برای مشاغل مختلف در نظر نمی گیرد. در بیمه حوادث مشاغل افراد در 5 طبقه شغلی از کم خطرترین تا پرخطرترین شغل دسته بندی می شود. شغل هایی که تقریباً با خطرات یکسانی مواجه هستند در یک طبقه قرار می گیرند.

مثلاً طبقه اول شامل مشاغلی است که فرد برای انجام آن با حداقل خطر روبه رو است مانند معلمان و کارمندان اداری و دفتری. ریسک خلبانان و کارگران معادن زیرزمینی هم تقریباً یکسان ارزیابی می شود این افراد با بیشترین خطر مواجه هستند و در طبقه پنج تقسیم بندی می شوند. طبیعی است که شرکت بیمه یک کارگر معدن را با دریافت حق بیمه بیشتری نسبت به یک معلم، بیمه می کند.

چه کسانی می توانند از بیمه حوادث انفرادی سامان استفاده کنند؟

همان طور که گفتیم افرادی که حدود سن آن ها بین 12 تا 75 سال است می تواند برای خود بیمه حوادث انفرادی سامان را خریداری کند و در صورت وقوع حادثه تحت پوشش بیمه، از مزایای آن که شامل دریافت غرامت نقص عضو و از کارافتادگی است استفاده کنند این افراد همچنین برای هزینه های درمان خود تحت پوشش قرار می گیرند.

در بیمه های حوادث در صورتی که بیمه شده به علت وقوع حوادث تحت پوشش بیمه فوت کند شرکت بیمه موظف است سرمایه بیمه را به طور یک جا به اشخاص ذی نفع یا وارثان قانونی بیمه شده پرداخت کند. بنابراین در بیمه حوادث انفرادی سامان لازم است به تعیین ذی نفع بیمه نامه دقت کنید. همسر، فرزند، پدر و مادر و یا حتی یک مرکز خیریه می تواند به عنوان استفاده کننده سرمایه فوت در بیمه حوادث معرفی شود.

نقض عضو و ازکارافتادگی در بیمه حوادث شامل چه مواردی می شود؟

در چه مواردی می گوییم فرد دچار نقص عضو و از کارافتادگی شده است؟ در بیمه حوادث اگر در اثر وقوع سانحه ای که تحت پوشش بیمه است یک عضو از اعضای بدن فرد بیمه شده قطع شود یا تغییر شکل بدهد و یا فرد آسیب دیده توانایی کار با آن عضو را برای همیشه از دست بدهد می گوییم فرد دچار نقص عضو و ازکارافتادگی شده است.

در ازکارافتادگی موقت و نقص عضو جزئی، میزان نقص عضو زیاد نیست و فرد بعد از مدتی بهبود پیدا می کند و می تواند مجدداً به فعالیت و کسب درآمد بپردازد. غرامت پرداختی شرکت بیمه در این مورد، معادل درصدی از سرمایه بیمه است که برای هر عضوی از اعضای بدن متفاوت است. برای مثال تعهد شرکت بیمه برای ازکارافتادگی دائم و کامل یا قطع یک دست از بازو معادل 70 درصد، برای قطع یک دست از ساعد 60 درصد و قطع یک دست از مچ 55 درصد از سرمایه بیمه است.

اگر شدت آسیب های وارده به بیمه شده بعد از حادثه به گونه ای باشد که فرد تا پایان عمر خود نتواند به انجام فعالیت و کسب درآمد بپردازد می گوییم فرد دچار ازکارافتادگی دائم و نقص عضو کلی شده است. شرکت بیمه در این حالت باید غرامت را معادل صد در صد سرمایه بیمه پرداخت کند. نابینایی کامل و دائم دو چشم، ازکارافتادگی دائم و کامل یا قطع دو دست، حداقل از مچ مثال هایی از نقص عضو و ازکارافتادگی دائم کلی محسوب می شود.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>