اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

مالیات مشاغل خانگی

کسب و کارهای خانگی، یکی از راهکارهای مهم در ایجاد اشتغال به شمار می روند که دارای مزایایی از جمله، ایجاد توازن بین خانواده و اشتغال زنان، حذف هزینه های خرید، رهن و اجاره کارگاه، استفاده از نیروی کار خانوادگی می باشد. این مشاغل روز به روز در تمام دنیا و همچنین ایران دارای رشد هستند.

تعریف مشاغل خانگی و انواع آن

شامل دسته ای از فعالیت هاست که توسط اعضای خانواده در یک فضای مسکونی انجام می گردد که بدون ایجاد مزاحمت برای سایرین صورت می گیرد و باعث عرضه کالا به بازار می شود.مشاغل خانگی در حوزه های مختلفی همچون صنایع دستی، کشاورزی، قالیبافی، دامپروری، خدمات، تولیدی، شیلات صورت می گیرد که انواع این مشاغل در سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درج شده است.

نحوه فعالیت در مشاغل خانگی فعالیت در این زمینه به سه صورت انجام می گردد که در زیر به شرح آن پرداخته می شود:

  • متقاضی تحت پوشش: فعالیتی که به صورت کارمزدی برای کارفرمای خارج از منزل صورت می گیرد.
  • متقاضی مستقل: فعالیتی که از آغاز تا عرضه به بازار توسط شخص انجام می شود.
  • پشتیبان: فعالیتی که به صورت مشارکتی با بنگاه های بالادستی یا تعاونی ها صورت می گیرد.

نحوه ثبت نام برای مشاغل خانگی

پیش از راه اندازی سامانه ثبت نام، این کار به صورت حضوری انجام می شد که اکنون با تکمیل و راه اندازی سامانه ثبت نام، این اقدام فقط به صورت اینترنتی از طریق سامانه مذکور انجام می شود.برای انجام این کار، متقاضیان می توانند فرم ثبت نام را از سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دریافت کرده و پس از تکمیل، آن را ارائه دهند.

نحوه اخذ مجوز مشاغل خانگی

کلیه افرادی که می خواهند مشاغل خانگی داشته باشند نیاز به مجوز فعالیت دارند. متقاضیان باید شرایط عمومی و اختصاصی مشخص شده در فرم مربوط به ثبت نام را دارا باشند و با تکمیل فرم و ارائه آن به دستگاه اجرایی مربوطه، اقدام نمایند.تمامی شرایط عمومی و اختصاصی و همچنین مدارک مورد نیاز و مراحل صدور مجوز در سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درج شده است.

معافیت مالیاتی مشاغل خانگی

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت کار، در طرح ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی گفت: این طرح برای مشاغل و کسب و کارهایی است که در منزل شخص انجام می شود و هیچ گونه مزاحمتی برای همسایگان ندارد و همچنین برای عرضه کالای تولید شده، آن را به خارج از منزل انتقال می دهند.

آقای محمدرضا موالی زاده با اشاره به ماده 3 طرح مذکور گفت: بر اساس این ماده، ساماندهی مشاغل خانگی به عهده رئیس اتاق بازرگانی ایران، رئیس اتاق تعاون ایران، رئیس شورای مجامع صنفی و اعضای ناظر کمیسیون اجتماعی مجلس می باشد.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: طبق قانون حمایت از مشاغل خانگی، این کارگاه ها از پرداخت عوارض مالی و تجاری معاف هستند و دولت نیز در زمینه های مالیاتی، تامین وام اشتغال، تامین بیمه خویش فرما و تعرفه های آب و گاز و برق، از کارگاه های مذکور حمایت می کند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>