اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

اخد المثنی برای مدارک ثبت شرکت

ممکن است مدارک ثبت شرکت به دلایل مختلفی مفقود شود در این صورت چه باید بکنیم؟ در این هنگام باید از طریق اداره ثبت شرکت ها برای اخذ المثنی برای مدارک ثبتی اقدام کنیم.

فرم درخواست اخذ المثنی مدارک مفقود شده به امضای کلیه اعضای هیات مدیره می رسد و به همراه مدارک هویتی تمام اعضای هیات مدیره و توسط وکیل رسمی دادگستری به اداره ثبت شرکت ها تحویل داده می شود. سپس باید نسبت به اخذ المثنی اقدام کرد.پس از اینکه مدارک به اداره تحویل داده شد استعلام های لازم انجام می شود و مدارک تحویل متقاضی می گردد.

همان طور که افراد حقیقی اسناد و مدارکی برای اثبات هویت خویش دارند، اشخاص حقوقی هم برای اثبات هویت و برای شناسایی و رسمی نشان دادن خود دارای مدارک هویتی هستند.مفقود شدن سند ها و مدارک شرکت ها موضوعی است که امکان دارد برای شرکت های مختلف در طول زمان های متفاوت اتفاق بیافتد.

هنگامی که شرکتی با این مشکل روبه رو می­شود می­تواند تقاضای خود را برای گرفتن المثنی مدارک مفقودی مورد نظر، به اداره مربوطه که ثبت شرکت ها است ارسال کند.

برای مدارک ثبتی هر کدام از شرکت ها، المثنی شامل موارد زیر می شود

مدارکی که می­شود برای آن­ها تقاضای المثنی کرد بستگی به نوع شرکت مربوطه دارد. به صورت کلی و خلاصه در هر شرکتی برای بعضی از مدارک می­توان المثنی درخواست کرد که به آن­ها اشاره خواهیم کرد:

  • در ارتباط با شرکت هایی با مسئولیت محدود این مدارک شامل اساس نامه، شرکت نامه و تقاضا نامه، صورت جلسه تأسیس کنندگان است.
  • درباره شرکت های دارای سهامی خاص این مدارک شامل اساس نامه مقرر شده در 64 ماده و دارای 11 تبصره در قانون اساسی وصورت جلسه تأسیس کنندگان می باشد.
  • در رابطه با شرکت تعاونی، اساس نامه در 52 ماده منعقد شده، صورت جلسه تأسیس کنندگان و اعضای هیأت مدیره، شرکت نامه و تقاضانامه را شامل می شود.
  • در مورد شرکت های غیرتجاری؛ اساس نامه در 27 ماده، اظهارنامه و صورت جلسه تأسیس کنندگان مدارکی است که برای آن ها المثنی صادر می شود.

 چنان چه شرکتی تقاضای المثنی برای مدارک خود داشت، فقط برای موارد فوق المثنی صادر می­گردد و برای مدارک و صورت جلسه های مربوط به شرکت که در بایگانی اداره ثبت آن شرکت نگه داشته می­شوند، المثنی فرستاده نمی­شود.

در صورتی که هر یک از شرکت ها مواردی مثل لیست سهامداران، تعداد دقیق و یا ارزش سهام خود را به هر دلیلی در دسترس نداشته باشد باید وکیل رسمی شرکت و یا یکی از افرادی که صاحب سمت در آن هستند به شورای حل اختلاف مراجعه کند و از اداره گفته شده نامه ای خطاب به اداره ثبت شرکت ها دریافت کند پس از آن این نامه را به اداره ثبت شرکت ها تحویل دهد و لیست مربوطه را دریافت کند.

شیوه ی اخذ المثنی برای مدارک ثبتی

در این جا به روش درخواست المثنی برای مدارک می­پردازیم. برای این کار باید ازطریق اداره ثبت مربوط به شرکت اقدام شود.تقاضا نامه مربوط به گرفتن المثنی مدارک گم شده به افراد هیأت مدیره یا شرکا و سهام داران مربوطه تقدیم می­شود تا آن را امضا کنند.به اتفاق مدرک های هویتی همه افراد هیآت مدیره به وسیله وکیل رسمی مربوط به دادگستری به سازمان ثبت شرکت های مربوطه ارسال می­شود.

بعد از پرداخت هزینه ها و تحویل مدارک مذکور به اداره و انجام پرسش ها و استخبار های لازم مدارک خواسته شده به فرد متقاضی داده می­شود.

مطلع شدن از تعداد افراد دارای سهم و ارزش سهام

اگر ارزش هر سهم یا تعداد افرادی که سهام دارند در یکی از شرکت های مربوط به سهامی خاص گم شود یا فراموش شود، برای بازیابی و اطلاع از آن ها باید به صورت مذاکرات رجوع شود.

زیرا در صورت مذاکرات تمامی موارد مذکور اعم از ارزش سهام یا تعداد افراد سهام دار که مورد نیاز می­یاشند وجود دارد و اگر لیست موجود احتمالی در دسترس ما با لیست استخراج شده از صورت مذاکرات مغایرت و تفاوت داشته باشد آن لیست احتمالی بلااثر خواهد بود.این مورد هم قابل توجه است که برای استخراج مکتوبات و اطلاعات مندرج در صورت مذاکرات باید به سازمان ثبت شرکت مراجعه شود.

گرفتن فهرست اسامی افرادی که در شرکت ها سهم دارند

اگر شرکت ها مورد هایی مانند فهرست اسامی سهام داران شرکت در اختیارشان نبود، برای مورد مذکور باید یکی از شریک های شرکت، اعضای دارای سمت یا وکیل رسمی با مراجعه به شورای حل اختلاف، نامه مذکور را که خطاب به سازمان ثبت شرکت ها است دریافت کند سپس نامه دریافت شده را به اداره ی ثبت مربوطه تحویل می­دهد و لیست مورد تقاضای خود را تحویل بگیرد.

قوانین تاییدیه المثنی

مراجع ثبتی با اتکا به مواد قانونی موظفند با استفاده از به روز ترین روش های فناوری که وجود دارد، تاییدیه های اختراع الگو های صنعتی را جهت جلوگیری از خلاف های احتمالی منتشر کننند.

طبق مواد قانونی موجود اگر تاییدیه های اختراع یا طرح صنعتی گم شوند، صاحبان آن ها می­توانند با واریز هزینه ای برقرار شده، برای دریافت المثنی درخواست خویش را به شرکت های مربوطه بفرستند.برای این کار باید نحوه مفقود شدن مدارک مکتوب شود و استشهادی با امضای حداقل 3 نفر را به مدارک مورد نظر پیوست کنند.

تبصره: چنانچه تاییدیه های گم شده مربوط به افراد مقیم خارج باشند، صادر شدن المثنی نیاز به ارسال اطلاع نامه ای دارد که از دفتر اسناد محل اقامت او ارسال شده باشد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>