اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

از جمله مسائل مهم در طراحی دکوراسیون خانه، نصب کاغذ دیواری است. زمانی که قرار است محیط داخلی خانه را طراحی کنید، پوشش دیوارها اهمیت زیادی دارد. در زمان های قدیم، مردم عمدتا خانه هایشان را رنگ آمیزی می کردند. اما در سال های اخیر، مواد و متریال مختلفی برای این منظور وارد بازار شده است که برای این منظور می توان به انواع کاغذ دیواری اشاره نمود.

در ادامه با مطالعه علت تغییر رنگ و زرد شدن کاغذ دیواری بعد از نصب به نکات قابل توجهی در این زمینه اشاره خواهیم نمود.

یکی از دلایلی که امروزه منجر به افزایش استقبال مردم از انواع کاغذ دیواری شده است، تنوع در طراحی و رنگ های این پوشش دیوار است. شما می توانید بر حسب سلیقه و البته محلی که قرار است از کاغذ دیواری استفاده کنید، بهترین مدل را خریداری کنید و نصب کنید.

دقت کنید اگر شما با روش نصب کاغذ دیواری آشنا نباشید، این پوشش سریعا از روی دیوار کنده می شود. در این صورت هم هزینه شما هدر می رود و هم این که نمای دیوار زشت خواهد شد. لذا میزان تخصص نصاب برروی کیفیت و ماندگاری کار بسیار موثر است.

کاغذ دیواری

علت زرد شدن کاغذ دیواری چیست؟
کاغذ دیواری از دو ماده سلولز و لیگنین تشکیل شده است هرچقدر میزان لیگنین در کاغذ بیشترباشد آن کاغذ با گذشت زمان زرد رنگ خواهد شد و این یک کاغذ دیواری، یک کاغذ دیواری مرغوب نیست و در هنگام خرید به این نکته توجه کنید که از مرغوب ترین جنس کاغذ خریداری کنید تا کاغذ دیواری تغییر رنگ ندهد.

نکات مهم برای جلوگیری از زرد شدن کاغذ دیواری و تغییر رنگ
آیا می دانید اگر نصب کاغذ دیواری به صورت اصولی و استاندارد انجام نگیرد، جلوه کاغذ دیواری شما از بین می رود؟ اهمیت این موضوع منجر شد که در مقاله ای به بررسی نکات مهم در نصب کاغذ دیواری بپردازیم. در زیر 7 نکته ضروری در هنگام نصب کاغذ دیواری را ذکر می کنیم:

  • زیر سازی کاغذ دیواری را انجام دهید.
  • قبل از برش کاغذ دیواری دیوار را اندازه گیری کنید.
  • چسب زنی کاغذ دیواری را به درستی انجام دهید.
  • دقت کنید که کاغذ دیواری چروک نشود.
  • محل اتصال نوارهای کاغذ دیواری را محکم کنید.
  • نوارهای کاغذ دیواری را کثیف نکنید.

زیرسازی کاغذ دیواری را انجام دهید.
اولین قدم در نصب کاغذ دیواری این است که دیوارهای مورد نظر، کاملا صاف و یکدست بوده و هیچ گونه فرو رفتگی و یا برجستگی بر روی آن وجود نداشته باشد. حتی کمی زبری بر روی دیوار می تواند به راحتی منجر به خراب شدن نصب کاغذ دیواری گردد.

تفاوتی نمی کند که روش نصب کاغذ دیواری چه خواهد بود، در هر صورت باید دیوارها سمباده کشیده شوند تا صاف و هموار گردند. البته قبل از این کار، اگر نیاز به تعمیرات هست، انجام دهید.

اگر قرار است نصب کاغذ دیواری بر روی یک دیوارِ تازه رنگ خورده و یا گچ کاری شده انجام دهید، حداقل یک هفته صبر کرده و بعد از بتونه کاری، دیوارها را با کاغذ دیواری پوشش دهید.

البته در برخی از ساختمان ها، پوشش دیوار از چوب است. جهت نصب کاغذ دیواری در این دیوار ها لازم است ابتدا خلل و فرج ها را با رزین و یا مواد مخصوص پوشاند.

قبل از برش کاغذ دیواری دیوار را اندازه گیری کنید.
متاسفانه اشتباهی که برخی از افراد در نصب کاغذ دیواری مرتکب می شوند این است که قبل از اندازه گیری دقیق ارتفاع دیوارها و تعیین میزان پرتی، اقدام به برش کاغذ دیواری می کنند.

سپس در زمان نصب متوجه می شوند که این اندازه برای دیوار خیلی کوتاه و یا خیلی بزرگ است. توصیه می کنیم که در هر روش نصب کاغذ دیواری ابتدا دیوارها را به دقت اندازه گرفته و سپس برش کاغذ دیواری را تقریبا 10-5 سانتیمتر بزرگ تر از آن، انجام دهید.

از طرفی شما نباید کاغذ دیواری را دقیقا لب به لب هم قرار دهید. بلکه باید 2 سانتیمتر از هر نوار کاغذ دیواری با نوار بعدی پوشش داده شود. این کار برای محکم کاری و جلوگیری از کنده شدن کاغذها خواهد بود.

چسب زنی کاغذ دیواری را به درستی انجام دهید.
اکنون موقع نصب کاغذ دیواری فرا رسیده است. شما باید از چسب مخصوص استفاده کنید. در هر روش نصب کاغذ دیواری باید چسب زنی را از میانه نوارها انجام دهید.

در ابتدا نوارهای کاغذ دیواری را بر روی زمین پهن کرده و اکنون با یک قلم موی صاف و مرتب، از وسط کاغذها به کناره ها، چسب بزنید. با این کار، چسب بر روی لبه ها تجمع پیدا نکرده و لذا در زمان نصب بر روی دیوار، بیرون زدگی چسب رخ نمی دهد.

دقت کنید که کاغذ دیواری چروک نشود.
مشکلی که معمولا در نصب کردن کاغذ دیواری رخ می دهد، چروک شدن آن است. اگر نصاب فرد تازه کاری باشد متاسفانه با چسباندن اولین ورق، چروکیدگی ایجاد می شود.

برای جلوگیری از این منظور در ابتدا بعد از چسب زدن نوارها، کمی صبر کنید تا این چسب منجر به نرم شدن کاغذ دیواری شود که همین مسئله مانع از چروکیدگی می گردد.

نصب اولین نوار کاغذ دیواری اهمیت زیادی دارد چرا که اگر این نوار چروکیده شده و یا کج نصب شود، بر روی طرز قرار گیری بقیه نوارها هم تأثیر گذاشته و نهایتا نصب کاغذ دیواری خراب می شود.

محل اتصال نوارهای کاغذ دیواری را محکم کنید.
همان گونه که بیان کردیم، در زمان نصب باید تقریبا دو سانتیمتر از نوارها، بر روی هم قرار گیرد تا فاصله بین تکه ها ایجاد نشود. اما برای این که قسمت های روی هم، محکم شوند باید از یک غلتک استفاده کنید. غلتک را به آرامی و از وسط به سمت طرفین روی درز نوارها بکشید.

نوارهای کاغذ دیواری را کثیف نکنید.
این نکته بسیار اهمیت دارد که نصب کاغذ دیواری تمیز و عالی انجام شود تا نهایتا دکوراسیون داخلی ساختمان زیبا شود. مسلما ممکن است در زمان چسب زدن نوارها، دست شما کثیف شود لذا به هیچ عنوان در این زمان، نصب کاغذ دیواری را انجام ندهید. از طرفی محیط کار باید تمیز و بدون گرد و خاک باشد. به ویژه در مورد انواع کاغذ دیواری که عمدتا دارای رنگ های روشن هستند، تمیز بودن محیط و روش نصب کاغذ دیواری بسیار مهم تر خواهد بود.

تمامی انواع کاغذ دیواری دارای یک طرح مشخصی هستند که وقتی نوارها کنار هم قرار می گیرند، این طرح خود را نشان می دهد. لذا قبل از این که نصب کاغذ دیواری را انجام دهید حتما نقشه طرح را با دقت بررسی کرده و نوارهای کاغذ دیواری را براساس آن طرح، کنار هم قرار دهید. تمامی مراحل را براساس این نقشه پیش ببرید تا نهایت کار شما تمیز و دقیق شود.

توصیه نهایی در نصب کاغذ دیواری
برای جلوگیری از زرد شدن کاغذ دیواری و تغییر رنگ آم هنگام نصب کاغذ دیواری خود به 7 توصیه بالا دقت نمایید. همچنین لازم است متذکر شویم نصب کاغد دیواری یک حرفه و تخصص بوده که جهت افزایش کیفیت عملکرد، نیاز به تجربه فراوان دارد و بهتر است این کار را به متخصصان مربوطه بسپارید.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>