اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

رادیاتور یا شوفاژ یکی از سیستم های تامین گرمایش در ساختمان است که امروزه به وفور مورد استفاده قرار می گیرد. رادیاتورها با جا به جایی هوا در اتاق آن را گرم می نمایند. در واقع هوای گرمی که توسط رادیاتور وارد اتاق می شود به علت سبکی وزن به سمت بالا می رود و هوای سرد جای آن را می گیرد. این چرخش و جا به جایی هوا مدام ادامه دارد تا هوای اتاق کامل گرم شود. آب مورد نیاز رادیاتورها از طریق موتورخانه یا پکیج تامین می شود. آب گرمی که از موتورخانه یا پکیج وارد رادیاتور می شود بعد از اینکه گرمای خود را از دست داد مجدداً به موتورخانه باز می گردد. از رادیاتور در مکان هایی که نیاز به تنظیم دما و رطوبت ندارند استفاده می شود زیرا این سیستم گرمایشی نمی تواند رطوبت و دمای اتاق را تنظیم کند. یک رادیاتور ایده آل باید علارغم مصرف پایین انرژی راندمان بالایی داشته و با فضای مورد نظر و تامین گرمایش آن همخوانی داشته باشد. رادیاتور از یک محفظه فلزی از جنس چدن، فولاد و یا آلومینیوم تشکیل شده که توسط یک پمپ فشاری آب داغ دریافت می کند. این محفظه آب بندی شده تو خالی است و منجر به جا به جایی حرارتی در فضا می شود. وقتی حرارت از این محفظه خارج می شود، آب گرمای خود را از دست داده و دمای آن پایین می آید. این آب از طریق لوله برگشت به موتورخانه یا پکیج رفته و بعد از گرم شدن دو مرتبه به رادیاتور باز می گردد. این سیکل و چرخه تا زمانی که رادیاتور روشن است ادامه دارد.

رادیاتور

رادیاتورها در اشکال مختلف از جمله رادیاتور پنلی، رادیاتور پره ای، رادیاتور برقی، رادیاتور قرنیزی و رادیاتور حوله خشک کن ساخته و به بازار عرضه می شوند. هر کدام از این رادیاتورها دارای معایب و مزایای مخصوص به خود هستند و با توجه به مکان مورد نظر و سلیقه افراد انتخاب و خریداری می شوند. در این نوشته به معرفی انواع رادیاتورها و بررسی ویژگی های آنها پرداخته شده است. با ما همراه باشید.

رادیاتور پنلی
جنس رادیاتور پنلی از فولاد است. ورقه های فولادی به منظور تولید رادیاتور پنلی وارد دستگاه های اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک شده و بعد از آنکه شکل مورد نظر را به خود گرفتند مورد استفاده قرار می گیرند. به منظور افزایش طول عمر رادیاتور و ارتقاء کیفیت آنها، سطح رادیاتور قبل از رنگ آمیزی با استفاده از تجهیزات تمام الکترونیکی با رنگ اپوکسی پلی استر پوشیده می شود.این رادیاتورها ابعاد کوچکی دارند و بدون اشغال فضای زیاد نمای اتاق را بزرگ تر نشان می دهند. رادیاتور پنلی به آسانی نصب می شود و هزینه نصب آن بالا نیست. فولادی که در ساخت این رادیاتورها به کار رفته با مس پکیج همخوانی دارد، در نتیجه از خوردگی و زنگ زدگی مس جلوگیری می کند. شکل ظاهری رادیاتور پنلی به صورت مسطح و یکپارچه است و زیبایی بی نظیری به دکوراسیون داخلی می بخشد. این مدل رادیاتور به هواگیری مکرر نیاز ندارد و به نسبت مدل پره ای میزان گرمای بیشتری به محیط ساتع می کند. دلیل اصلی انتشار گرمای بیشتر توسط این رادیاتورها، صاف بودن سطح بدنه آنهاست.

رادیاتور

رادیاتور پره ای
این رادیاتور بیشتر در گذشته مورد استفاده قرار می گرفت و ظاهر آن به صورت پره هایی است که کنار هم قرار گرفته اند. رادیاتور یا شوفاژ پره ای در دو جنس فولادی یا آلومینیومی ساخته می شود. طول عمر این رادیاتورها در مقایسه با سایر رادیاتورها بالاتر است و میزان حرارت مناسبی را به محیط منتقل می کنند. رادیاتور پره ای قابل نصب در محیط های مرطوب از جمله حمام است و مقاومت بالایی در برابر رسوب و زنگ زدگی دارد. این نوع رادیاتور به نسبت قیمت بالایی دارد و مصرف انرژی آن نیز بالا می باشد.

رادیاتور


رادیاتور حوله خشک کن
این رادیاتور همانطور که از نامش پیداست در حمام نصب می شود و علاوه بر تامین گرمایش حمام برای خشک کردن حوله و لباس نیز مورد استفاده قرار می گیرد. رادیاتور حوله خشک کن علارغم مصرف انرژی پایین، راندمان بالایی دارد و در انواع رادیاتور شیشه ای، آلومینیومی و استیل ساخته می شود. در حال حاضر حوله خشک کن های استیل رایج ترین نوع رادیاتور در حمام می باشند. این رادیاتورها غلظت رطوبت را در حمام به حدالقل می رسانند و حرارتی بهینه فراهم می نمایند. آنها قابل نصب بر روی دیوار هستند و ظاهر آنها متفاوت و زیباتر از رادیاتورهای معمولی است. اگر به حمام های مدرن نگاهی بیندازید متوجه حضور حوله خشک کن های صفحه تخت و بسیار جذاب در آنها خواهید شد.

رادیاتور

رادیاتور قرنیزی
رادیاتور قرنیزی از جمله جدیدترین نوع رادیاتور است که همانند قرنیز در لبه های پایینی دیوار نصب می شود. درون قرنیزهای حرارتی لوله های آب گرم قرار دارند که گرمای خود را به محیط منتقل می کنند. آب موجود در لوله ها بعد از سرد شدن از طریق لوله رفت به پکیج باز می گردد و این سیکل مدام ادامه دارد. این رادیاتور مناسب انواع دکوراسیون داخلی است و فضای اضافی در ساختمان اشغال نمی کند، در واقع رادیاتور قرنیزی راه حل دکوراسیون داخلی است. برخلاف سایر سیستم های گرمایشی امکان نشتی و خرابی قرنیزهای حرارتی پایین است. آنها مقاومت بالایی در برابر انبساط، انقباض و جریان آب دارند. این رادیاتورها نیازی به لوله کشی های حجیم و هزینه بردار ندارند و میزان هزینه ها را به مقدار قابل توجه پایین می آورند. مصرف انرژی قرنیزهای حرارتی پایین است اما بازده حرارتی بالای آنها می تواند گرمای لازم برای اتاق را فراهم نماید.

رادیاتور

رادیاتور برقی
این نوع رادیاتور انرژی مورد نیاز خود را مستقیماً از برق ساختمان تامین می کند و به سیستم حرارت مرکزی متصل نمی شود. رادیاتور برقی در اشکال مختلف خصوصاٌ پره ای ساخته می شود و به نسبت انرژی بالایی که مصرف می کنند راندمان پایینی دارند. از مزیت بارز این رادیاتور امکان حمل و نقل آن است، از این رو آن را می توان در هر نقطه از ساختمان که هوا سرد است تنها با اتصال دو شاخ به پریز برق مورد استفاده قرار داد. شوفاژ برقی راحت ترین و در دسترس ترین وسیله گرمایشی است و تنها عیب آن مصرف بالای برق است.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>