اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

کاربرد چوب صنوبر

بسته به اینکه از چه کسی و در چه موقعیتی سوال کنید؛ چوب صنوبر را می توان هم به عنوان چوب سخت و هم چوب نرم دسته بندی نمود. جالب اینجاست که صنوبر را واقعا می توان در هر دو دسته جای داد.

چوب صنوبر از سخت ترین چوب ها در میان چوب های نرم است و البته می توان آن را نرم ترین چوب سخت هم نامید.فارغ از دسته بندی، چوب صنوبر بسیار پر کاربرد است و در پروژه های بسیاری کاربرد دارد. این مطلب به برخی از کاربردهای اصلی چوب صنوبر را بیان می‌کند.

کابینت

چوب صنوبر را می توان رنگ کرد و به شکل چوب های خاص تر و خیلی گران تر در آورد. برای مثال در بسیاری آشپزخانه های گران قیمت چوب صنوبر را خواهید دید که رنگ شده و به شکل چوب گران قیمت گیلاس یا بلوط درآمده است.

چوب صنوبر آن قدر محکم هست که برای ساخت کابینت مناسب باشد و البته به اندازه کافی نرم هم هست و می تواند به خوبی رنگ بپذیرد و ظاهری شبیه چوب های دیگر به خود بگیرد.قیمت کم چوب صنوبر به همراه قابلیت رنگ پذیری خوب، آن را به گزینه اول ساخت کابینت های لوکس با قیمت مناسب تبدیل کرده است.

مبلمان خانه

از آنجا که چوب صنوبر کمی نرم است و به در قیاس با چوب های سخت که در ساخت مبلمان کاربرد دارند، سخت نیست؛ بهترین انتخاب برای ساخت مبلمان هم نیست. با اینحال برای ساخت اشیا دکوری چوبی بسیار کاربرد دارد. نرم بودن چوب در مقایسه با چوب بلوط یا گردو سبب می‌شود اشیا ساخته شده از آن سریع تر خط و خش دار شوند، آسیب ببینند و حتی بشکنند.

اما اگر از رنگ های روغنی برای پوشاندن چوب صنوبر کمک بگیرید به راحتی می توانید مقاومت آن را در برابر ضربه و خط و خش افزایش دهید. بنابراین، صنوبر برای ساخت اشیا دکوری چوبی انتخابی به صرفه و هوشمندانه محسوب می‌شود.

سقف تزئینی در دکوراسیون داخلی

شاید چوب صنوبر بهترین انتخاب برای کفپوش خانه نباشد اما، برای ستون بندی های تزئینی سقف کاملا ایده آل است. قیمت ارزانی دارد و رنگ پذیری بالا، آن را به انتخابی عالی برای کارهای دکوراسیون داخلی منزل تبدیل می‌کند.

صنوبر زرد در اشیا قیمتی

عموم مردم هنگام صحبت از چوب صنوبر، به سپیدار اشاره دارند. با این حال درخت دیگری هم همین نام را یدک میکشد؛ صنوبر زرد. صنوبر زرد یا چوب لاله درختی در واقع از انواع صنوبر نیست. بر عکس صنوبر زرد از خانواده درختان ماگنولیا است و واقعاً درختی سخت چوب است.

مانند دیگر چوب های سخت، گران قیمت است و در ساخت انواع مبلمان قیمتی، ظروف چوبی، جعبه ها، اسباب بازی و غیره کاربرد دارد. کمی از گردو و بلوط ارزان تر است و کاملا مقاوم است.

صنوبر در ساخت الوار

این روزها، پیمان کاران زیادی از چوب سپیدار به عنوان جایگزین ارزان برای ساخت الوار استفاده می‌کنند. چوب صنوبر صاف و بدون گره است و این بدان معناست که الوارهای صافی می توان از آن تهیه نمود.

صنوبرها گونه های زیادی دارند و در مناطق مختلف آب و هوایی با اسامی گوناگون رشد می‌کنند و کاربردهای متفاوتی دارند. تبریزی، سپیدار، کبوده، پده، شالک و آشنگ همگی از انواع صنوبر هستند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>