اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

اسکلت بتنی همان سازه بتنی است که در ساخت بسیاری از ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از اسکلت بتنی در پروژه های ساختمانی مدرن نیز صورت می گیرد. عموما برای ساخت اسکلت بتنی از بتن آرمه استفاده می شود. در ادامه این مطلب به بیان جزئیات بیش تر در این زمینه، نحوه اجرا، مزایا و معایب آن خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

اسکلت ساختمان

اسکلت بتنی چیست؟
استفاده از اسکلت بتنی در ساخت سازه های بتنی صورت گرفته و استفاده از آن در انواع ساختمان های مدرن مشاهده می شود. سازه های بتنی شامل یک چارچوب یا همان اسکلت بتنی می باشد. قسمت افقی سازه های بتنی شامل تیرها و قسمت عمودی شامل ستون ها می باشد. استفاده از بتن در ساخت اسکلت بتنی در فونداسیون، تیرها، ستون، تیرچه ها، راه پله، سقف و دیوار برشی صورت می گیرد. همان گونه که گفته شد، در اسکلت بتنی از بتن آرمه استفاده می شود. بتن آرمه، بتن مسلح بوده و علاوه بر شن و ماسه، سیمان و آب از صفحات فلزی و میلگردهای آهنی در آن ها نیز استفاده می شود. از آن جایی که این گونه اسکلت ها در برابر فشار کششی مقاومتی ندارد، استفاده از بتن آرمه و قرار دادن آرماتور در آن ها باعث افزایش مقاومت کششی سازه می شود.

مقاوم سازی سازه بتنی
به طور کلی مقاوم سازی سازه های بتنی به سه روش صورت می گیرد:

  • اضافه کردن اعضای جدید
  • تقویت اعضای جدید
  • کاهش بارهای وارد بر سازه

اسکلت ساختمان

اجرای اسکلت بتنی
اجرای اسکلت بتنی مراحل مختلفی را شامل می شود که در ادامه به توضیح در این زمینه می پردازیم. در مرحله اول باید نسبت به زیرسازی محل مورد نظر اقدام کرد. در مرحله بعد، نوبت به گودبرداری اصولی سطح می رسد. در مرحله سوم باید نسبت به اجرای آرماتوربندی فونداسیون اقدام کرد. در مرحله چهارم بتن ریزی فونداسیون صورت گرفته و به مدت هفت روز سطح بتن ها مرطوب نگه داشته شده و باید از آن مراقبت شود. در ادامه آرماتوربندی و بتن ریزی ستون ها صورت گرفته و تیرچه بلوک ها در سازه بتنی قرار داده می شوند. در مرحله بعد قالب بندی دیوارها صورت گرفته و به منظور اجرای بتن ریزی، میلگردهای سقف قرار داده می شوند. عمل آوری و آرماتوربندی اسکلت طبقات مرحله به مرحله صورت می گیرد. سپس در مراحل پایانی اجرای کار، دیوارچینی و نازک کاری صورت می گیرد. در مرحله آخر نیز نماسازی و آماده سازی مراحل پایانی کار انجام می شود.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>