اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

بسیاری از شرکت های فعال در حوزه فناوری های دیجیتال مانند گوگل، Nvidia و … با همکاری با شرکت های خودروسازی درصدد ایجاد خودروهای خودران هستند.

به تازگی اپل هم با امضای تفاهم نامه ای با فولکس واگن آلمان درصدد ورود به دنیای خودروهای خودران است.

«پروژه خودروی الکتریکی اپل» موسوم به «تایتان»(Titan) که یک پروژه خودروی الکتریکی در دست تحقق و توسعه شرکت اپل است، تاکنون نتوانسته خودروی خودران ساخت این شرکت را تولید کند. براساس خبرهای جدید، اپل ممکن است به اهداف بلندپروازانه خود یعنی ساخت خودروهای خودران برسد اما تاکنون این ایده از سوی دو شرکت خودروسازی رد شده است.

ماشین

اپل اولین بار با شرکت های خودروسازی «ب ام و» و «مرسدس بنز» درباره همکاری در ساخت خودروهای خودران الکتریکی مذاکره کرد اما به دلیل اینکه اپل می خواست کنترل پروژه و داده ها را دراختیار داشته باشد، این شرکت های خودروسازی درخواست همکاری اپل را رد کردند.

براساس گزارش نیویورک تایمز، قرار است اپل با همکاری شرکت فولکس واگن برای حمل ونقل کارمندان خود، ون های T6 فولکس واگن را به فناوری خودران مجهز و از آنها برای حمل ونقل کارکنانش استفاده کند. گزارش ها حاکی از آن است که اپل از تابستان سال گذشته در حال کار روی پروژه خودروهای خودران است. این خودروهای خودران «PAIL» نام دارند که مخفف کلمه Palo Alto است.

اپل گفته که قصد دارد ون های خودران T6 فولکس واگن را به عنوان خودروهای خودران جدید به کار گیرد. همکاری با فولکس واگن برای توسعه شاتل های خودران، نشان می دهد که پروژه تایتان چندان هم موفق نبوده است، زیرا هدف اصلی پروژه تایتان توسعه خودروهای خودران تنها با کمک کارمندان اپل بوده است.

به نقل از ایسنا، در اکتبر سال 2016، گزارشی منتشر شد مبنی براینکه به نظر می رسد شرکت اپل قصد ندارد خودرو مخصوص خود را تولید کند، بلکه می خواهد تمرکز خود را درزمینهٔ تولید فناوری های خودران افزایش دهد و اینکه به دلیل بی نظمی در پروژه تایتان، هدف کمپانی اپل از این برنامه تغییر کرده است. در ادامه این جریانات در سال 2016 بیش از 1000 نفر از اعضای این پروژه، استعفا داده یا از کار برکنار شدند؛ اما یک سال بعد یعنی در سال 2017، «دپارتمان وسایل نقلیه کالیفرنیا» (DMV) اعلام کرد که اپل با 55 خودروی خودران، دومین ناوگان بزرگ خودروهای خودران کالیفرنیا را دراختیار دارد.

همکاری خودروسازان بزرگ و شرکت های کامپیوتری درزمینهٔ خودروهای خودران، باعث توسعه سریع تر این فناوری شده است. خودروهای خودران قادرند درصورت همه گیر شدن، تلفات و خسارات ناشی از تصادفات رانندگی را به شدت کاهش دهند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>