اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی
 
گفتگو آنلاین
 
دانلود زینگ
خانه دانلود اپلیکیشن زینگ آشنایی با زینگ فروشگاه خدمات اطلاعاتی همکاری با ما تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

گفتگو آنلاین

دانلود زینگ

جستجو
مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص

صادرات زرشک خشک به استرالیا:
صادرات عمده زرشک خشک ایران به کشور های مختلفی انجام می شود. استرالیا، کانادا و آلمان از خریداران اصلی زرشک صادراتی ایران می باشند.

زرشک های پفکی و دانه اناری بیش ترین حجم صادرات زرشک ایرانی را به خود اختصاص داده اند.
آشنایی با انواع زرشک صادراتی مرغوب زرشک قرمز ایران به صورت خشک شده در 2 نوع اصلی در بازار خرید و فروش می شود. صادرات عمده زرشک خشک ایرانی نیز بیش تر معطوف به همین دو نوع می باشد.

زرشک

این دو نوع زرشک اصلی که بیش ترین حجم تولید در استان خراسان جنوبی را دارد عبارتند از:

  • زرشک پفکی.
  • زرشک دانه اناری.

این زرشک‌ها از نظر ظاهر و رویت کلی با یکدیگر کاملا متفاوت هستند. مهم‌ترین ویژگی زرشک پفکی رنگ روشن آن است که در پروسه زمانی 3 الی 5 ماه پس از فصل برداشت آماده عرضه در بازار‌ها می‌شود.

زرشک صادراتی مرغوب ایران نیز از بین این دو نوع زرشک انتخاب می شود. اما برای انتخاب یکی از این دو محصول باید به کشور و نیاز بازار آن توجه شود و این موضوع را می توان از طریق نیازسنجی و بازاریابی دقیق به طور کامل متوجه شد.

زرشک صادراتی ایران به صورت عمده در بازار کشور های مختلف خرید و فروش می شود. این محصول که هم به صورت ارگانیک و هم به صورت سالم در این بازار ها عرضه می شود از استقبال بسیار خوبی برخوردار است.

مرکز تولید و فروش عمده زرشک پفکی و زرشک دانه اناری را باید در جنوب استان خراسان بزرگ جستجو نمود.

شهر های زیر بزرگ ترین تولیدکننده های زرشک می باشند و سطح وسیعی از باغات این مناطق مشغول به کشت انواع زرشک قرمز خوراکی هستند:

  • قائن.
  • بیرجند.
  • سربیشه.
  • آرین شهر (سده).
  • حاجی آباد زیرکوه.
  • خضری.

که تمرکز اصلی واحد های صنعتی و کارگاهی برای فرآوری زرشک در دو شهر بیرجند و قائنات است.

این دو شهرستان علاوه بر زرشک، بزرگ ترین تولیدکننده های زعفران و عناب دنیا نیز هستند. در این منطقه از کشور محصولات خاص و متناسب با آب و هوا منطقه تولید شده و روانه بازار های بین المللی می شود.

فرآوری زرشک دارای پروسه های زمان بر می باشد که مهم ترین آن ها عبارتند از:

  • جدا کردن شاخه های بزرگ
  • برگ گیزی
  • خار چینی
  • دم گیری
  • از بین بردن خاک روی دانه ها
  • سورت دستی برای مواد خارجی عبور کرده از دستگاه

تمامی این مراحل قبل از بسته بندی محصول باید به صورت کامل و با دقت بالا انجام شود.

صادرات عمده زرشک خشک به استرالیا:
یکی از بازار های اصلی برای صادرات عمده زرشک خشک، کشور زیبا استرالیا است. در این کشور در چند سال اخیر زرشک قرمز بدون هسته ایرانی طرفداران زیادی پیدا کرده است.

در بین انواع زرشک ترجیح واردکنندگان و فروشگاه های زنجیره ای، ابتدا به خرید زرشک پفکی و پس از آن زرشک دانه اناری می باشد.

زرشک پفکی به دلیل داشتن رنگ روشن و همچنین درصد رطوبت پائین تر مورد استقبال مردم این کشور قرار گرفته است.

از طرف دیگر به دلیل اینکه اکثر شهر های کشور استرالیا در نزدیکی دریا قرار دارند، رطوبت محیط بالاست و زرشک باید رنگ روشن تری داشته باشد تا دیر تر دچار تغییر رنگ شود.

زیرا یکی از عوامل محیطی تأثیر گذار بر کیفیت زرشک، میزان رطوبت محیط است. به همین دلیل برای حمل‌و‌نقل دریایی زرشک همیشه از کانتینر‌های یخچالی استفاده می‌شود.

در کانتینر‌های یخچال دار می توان دما و رطوبت را مطابق با نیاز محصول تنظیم نمود. یک روش دیگر برای افزایش ماندگاری محصول در محیط با رطوبت بالا این است که زرشک درون پلاستیک محبوس نشود.

مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>