اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی
 
گفتگو آنلاین
 
دانلود زینگ
خانه دانلود اپلیکیشن زینگ آشنایی با زینگ فروشگاه خدمات اطلاعاتی همکاری با ما تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

گفتگو آنلاین

دانلود زینگ

جستجو
مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص

کنسانتره میوه

صادرات کنسانتره میوه ایران به ترکیه:
کنسانتره های میوه در ایران تولید شده و انواع های مختلفی دارد و این کنسانتره های میوه سالانه به مقدار و اندازه های انبوه به کشور همسایه ترکیه صادر می شود.

تجارت کنسانتره:
کنسانتره عصاره یا پوره ی میوه‌هاست و تفاوت بسیاری با نکتار یا آبمیوه دارد، آب میوه در خانه به راحتی و به صورت دستی تولید می شود ولی کنسانتره باید در کارخانه تولید شود، زیرا غلیظ کردن آبمیوه توسط فیلترینگ انجام می شود و تهیه و نگه داری این فیلترینگ‌ها در خانه غیر ممکن است.

در آبمیوه های صنعتی در بیشتر مواقع از مواد های افزودنی بسیاری استفاده می شود ولی کنسانتره طبیعی بوده و فقط و فقط از میوه ی مربوطه تولید می شود.

کنسانتره های میوه هایی که طرفداران بسیار دارد به شرح زیر است:

  • زرشک.
  • آلبالو.
  • سیب.
  • هلو.
  • انار.

هر میوه‌ای که در بالا ذکر شد دارای ویتامین‌های بسیاری هستند که برای بدن و پیشگیری از انواع بیماری‌ها موثرند.

گاه کنسانتره‌ها به صورت ترکیبی تولید می‌شوند یعنی از چندین میوه برای تولید یک کنسانتره استفاده می‌شود.

صادرات کنسانتره ی میوه:
میوه‌هایی که از آن‌ها در تولید کنسانتره استفاده می‌شود در دل ایران رشد و پرورش یافته‌اند و در ایران میوه‌ها به صورت طبیعی کشت و برداشت می شوند و به دلیل طبیعی بودن میوه ها کنسانتره‌های تولیدی ایران نیز طبیعی است.

به دلیل همین طبیعی بودن کشور‌های بسیاری خواهان وارد کردن کنسانتره‌های تولیدی ایران به کشور‌های خود هستند.

کنسانتره میوه صادراتی شرکت پارس فراور دارای ویژگی های زیر است:

  • دارای آنالیز کنسانتره میوه و پوره میوه.
  • کنسانتره میوه و پوره میوه تولید شده و بسته بندی شده کیسه اسپتیک 5 لایه.
  • دارای بشکه فلزی نو درب دار.
  • بشکه ها پالت شده.
  • حمل به صورت سردخانه ای زمینی و دریایی.

صادرات کنسانتره میوه به کشور ترکیه:
از بزرگ‌ترین کشور‌های وارد کننده ی کنسانتره‌ی میوه می‌توان کشور ترکیه را نام برد سالانه کنسانتره‌های میوه ایران به صورت انبوه وارد مرز کشور ترکیه می شود و برای ایران درآمد‌زایی بسیاری ایجاد می‌کند.
همچنین در داخل کشور ایران نیز تولیدکنندگان بسیاری هستند که به خرید کنسانتره میوه برای تولیدات آبمیوه های نکتاری اقدام می کنند.

در تولید نکتار‌های آب میوه ای از درصد بیشتری آب میوه تغلیظ شده طبیعی استفاده می‌شود. کنسانتره میوه و پوره میوه امروزه با نام و برندهای متنوعی در سایر فراورده های نوشیدنی، مربا مارمالاد و دسر دیده می‌شود.

مشاوره و اجرا صادرات واردات ترخیص
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>