اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

میلگرد آجدار چیست؟

این محصول فولادی در دو نوع میلگرد آجدار و ساده تولید می شود که هر کدام از این میلگرد ها در دو نوع شاخه و کلاف به بازار عرضه می شوند. در واقع میلگرد برای جبران مقاومت کششی پایین بتن در مقابل نیروهای وارده استفاده می شود.

از آنجایی که توانایی بتن در تحمل نیروهای کششی بسیار کم است برای جلوگیری از شکسته شدن آن، میلگردها را به کار می گیرند. قیمت میلگرد آجدار نقش بسزائی در هزینه های تمام شده یک پروژه ساختمانی دارد.به طور کلی میلگرد در انواع گوناگون تولید می شود. این محصولات در چهار گروه A1 تا A4 شناخته می شوند. میلگردهای گروه A1 آجدار نیست و از آن ها با عنوان میلگرد ساده یاد می کنند که معمولا برای جوشکاری و خمکاری مناسب می باشد.

میلگرد آجدار یکی از مهم ترین مصالح مورد نیاز در صنعت ساختمان سازی است. تصویر شماره 1 به صورت گرافیکی استفاده از میلگرد آجدار در تقویت بتن را نشان می دهد. قیمت میلگرد آجدار نقش به سزائی در هزینه های تمام شده ی پروژه های ساختمانی دارد. تفاوت هر یک از انواع میلگرد آجدار به میزان آج ها و شکل ظاهری آن ها برمی گردد. میلگرد آجدار براساس شکل ظاهری به 3 دسته مرکب، دوکی و یکنواخت تقسیم می شود.

ویژگی های میلگرد آجدار

همان طور که اشاره شد میلگرد آجدار با 3 گرید A3، A2 و A4 تولید می شود که هریک مشخصات و ویژگی های خاص خود را دارد.میلگردهای آجدار گروه A2 جزء میلگردهای نیمه سخت به حساب می آید. کم بودن کربن در ساختار این میلگرد قابلیت خم پذیری آن را افزایش می دهد. معمولا از این میلگرد در ساخت خاموت استفاده می شود. تنش سیلان در میلگرد آجدار A2 برابر با 3000 کیلوگرم و تنش گسیختگی آن 5000 کیلوگرم بر سانتی متر مربع است.

میلگرد آجدار گروه A3 نیز مانند A2 جزء میلگردهای نیمه سخت است. آج های این میلگرد به صورت جناغی یا هفت و هشتی است و نسبت به گروه A2 مقاومت بالاتری دارد. تنش سیلان در این میلگرد آجدار 4000 و تنش گسیختگی آن 6000 کیلوگرم بر سانتی متر مربع است.

علاوه بر متمایز بودن شکل آج ها، تفاوت میلگرد A2 و A3 در عملکرد و کابرد آن ها نیز مشهود است. به این صورت که میلگرد A2 به عنوان میلگرد عرضی و A3 به عنوان میلکرد طولی قابل استفاده است. همچنین میلگرد آجدار A2 انعطاف پذیر تر از A3 می باشد و جوشکاری روی هر دو گروه مجاز نمی باشد.

میلگرد آجدار A4 از دسته محصولات سخت بوده و شکل آج های آن به صورت مرکب است و همین شکل ظاهری آج ها موجب تمایز این میلگرد از سایر رده ها شده است. سازه های ساخته شده با این میلگرد سبک تر و مستحکم تر از گروه های دیگر است، از این رو قیمت میلگرد A4 از گروه های A2 و A3 بالاتر است.

نحوه ساخت و تولید میلگرد آجدار

تولید میلگردها معمولا با فرایند نورد گرم انجام می شود. شمش های فولادی در کوره ها با حرارت 1100 درجه سانتی گراد به حالت مذاب در آمده و سپس به وسیله یک جک هیدرولیکی به ترتیب در ردیف های مشخص به داخل کوره هدایت و برای نورد آماده می شود. غلتک های تعبیه شده در دستگاه نورد، طی سه مرحله با اعمال فشار و کشش، موجب رسیدن فولاد به قطر استاندارد می شود.

بعد از اتمام نورد، میلگردها به قفسه های نورد منتقل و در نهایت به استندهای آج زنی فرستاده می شوند. آج زنی فولادهای A2 در همان مرحله نورد انجام می پذیرد ولی مابقی بعد از خنک شدن وقرار گرفتن در دمای معمولی آج زنی می شود. نهایتا میلگردها با طول استاندارد 12 متر برش داده شده و بعد از بسته بندی روانه بازار می شوند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>