اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

جو

واردات جو:
صادرات و واردات جو دامی یکی از منابع موثر در اقتصاد کشور است. هم صادرات و هم واردات انواع جو مخصوص خوراک دام و طیور توسط شرکت های بازرگانی در ایران انجام می شود. حجم قابل توجهی از جو دامی در کشور پرورش داده می شود و مازاد آن برای صادرات اختصاص می یابد.

درباره واردات جو دامی و نکات مهم در تعیین قیمت:
صادرات و واردات جو دامی یکی از منابع موثر در اقتصاد کشور است. هم صادرات و هم واردات انواع جو مخصوص خوراک دام و طیور توسط شرکت های بازرگانی در ایران انجام می شود. حجم قابل توجهی از جو دامی در کشور پرورش داده می شود و مازاد آن برای صادرات اختصاص می یابد.

البته از آن جایی که مصرف جو برای خوراک دام و طیور در داخل کشور بسیار زیاد است، برای پاسخ دادن تقاضای بازار، واردات جو دامی انجام می شود. فرایند واردات توسط نمایندگی های معتبر در این زمینه انجام می شود.

قیمت جو وارداتی از کشور خارجی با توجه به عوامل مختلف تعیین می گردد. همچنین فاکتورهای دیگری در قیمت واردات جو دامی دخالت دارند که در قسمت های بعدی به این مسئله می پردازیم. شرکت هایی که واردات انواع جو دامی را انجام می دهند سعی می کنند واسطه های بازار را حذف کنند. به این ترتیب خرید مستقیم از وارد کننده منجر به کاهش قیمت ها و دسترسی به محصولات مرغوب تر است.

ارتباط با شرکت های بازرگانی وارد کننده جو دامی از طریق مکاتبات اداری و وب سایت های اینترنتی امکان‌پذیر است. برخی از فروشگاه های اینترنتی هم در زمینه ثبت سفارش خرید عمده جو دامی به صورت مستقیم از بندر یا نمایندگی فروش فعالیت می کنند. در هر دو گزینه، تامین جو برای خوراک دام و طیور در دسترس است و همچنین قیمت به روز آن در مراجع گزارش می شود.

قیمت جو وارداتی در بازار:
حجم صادرات و واردات جو دامی، میزان عرضه و تقاضا، تغییرات قیمت ارز و فعالیت واسطه ها در بازار خوراک دام و طیور و نهاده های دامی، عواملی هستند که قیمت جو وارداتی را تحت تأثیر قرار می دهند. منابع خبری اطلاعات کاملی را درباره آخرین قیمت های ارائه شده برای فروش جو وارداتی و قیمت فروش جو دامی تولید داخل ارائه می دهند.

انواع جو دامی در استان های اصفهان، سمنان، زنجان، فارس، کرمانشاه و کردستان تولید می شود و برای مصرف در سراسر کشور و برخی از اهداف صادراتی ارائه می گردد.

طبق آخرین قیمت جو دامی در بازار در تاریخ 20 آبان ماه 99، قیمت هر کیلوگرم جو دامی تولید داخل، از 3 هزار تومان 4.5 هزار تومان متغیر بوده است. قیمت ها در مقایسه با سال گذشته، روند صعودی و رشد مثبت را ثبت کرده اند. همچنین قیمت ها در مقایسه با 30 روز گذشته هم رو به افزایش بوده است.

بهترین کار برای اطلاع از قیمت جو وارداتی و قیمت فروش جو دامی برای صادرات به کشورهای دیگر، اطلاع از بازارهای آنلاین یا تماس با شرکت های بازرگانی است. واردات جو دامی به شدت به نیاز داخل کشور وابسته است. اگر تولیدکنندگان داخل بتوانند این ماده مغذی را برای دام و طیور فراهم کنند نیاز به واردات کمتر می‌شود.

عامل دیگری که در قیمت جو وارداتی و قیمت جو دامی تولید داخل موثر است، کیفیت محصولات تولید شده می باشد. انواع جو دامی وارداتی را می توانید در بازار غلات و نهادهای دامی پیدا کنید. ارتباط گرفتن با شرکت های بازرگانی که نماینده اصلی واردات جو دامی هستند، این کار را راحت تر می کند.

واردات جو دامی از چه کشورهایی انجام می گیرد؟
از آنجایی که درصد زیادی از کسب و کارهای داخل کشور به پرورش دام و طیور مربوط می شوند، بنابراین تهیه خوراک دام نظیر جو دامی حائز اهمیت است. برای پر کردن مشکلات کمبود خوراک دام و طیور در بازار، واردات جو دامی ضرورت دارد.

مهم ترین کشورهایی که انواع جو دامی از آنها به کشور وارد می شود، کشور روسیه در درجه اول قرار دارد. کشورهای اکراین، رومانی و قزاقستان در رتبه های بعدی از نظر واردات جو دامی می باشند.

کیفیت جو دامی وارداتی از روسیه بسیار بالا است، بنابراین تقاضای زیادی را در بازار شاهد هستیم. واردات جو از بندرهای شمال کشور انجام می شود. پایانه امیرآباد، نوشهر، بندر انزلی و فریدون کنار، مراکزی هستند که به عنوان توزیع جو دامی از روسیه شناخته می شوند.

در بازار خرید و فروش و واردات جو دامی معمولاً با جو دامی محصول آرژانتین یا آلمان هم بر خورد می کنید. این محصولات در مقایسه با قیمت جو وارداتی از روسیه متفاوت است.

این قیمت ها با توجه به محل حمل و هزینه های حمل و نقل در خارج و داخل کشور تعیین می شوند. قیمت واردات جو از روسیه بسیار بهتر از قیمت واردات این غلات از آلمان است. جو وارداتی که از آلمان به کشور وارد می شود از بندر امام در جنوب کشور بارگیری می گردد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>