اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

غلات

تجارت جهانی غلات: 
تجارت جهانی غلات مرغوب می تواند بسیار پرسود باشد زیرا مادر تمامی مواد غذایی است و برای تولید اکثریت آنها نیاز است.

تجارت غلات مرغوب ایرانی:
غلات در ایران، در یک فصل زراعی تولید و برداشت می شود که کشاورزان عزیز ما در ابتدای فصل ها این نوع غلات را کاشت می کنند و در انتهای فصل برداشت می کنند، مصرف غلات بیشتر برای خوراک دام و انسان استفاده می شود، یعنی 80 درصد مواد غذایی انسان ها از غلات تأمین می شود.

دسته بندی غلات به دو گروه:

  •  غلات گرمسیری.
  •  غلات سردسیری.

غلات گرمسیری:
مثل برنج و ذرت می باشند که در اوایل فصل بهار کشت و در اواخر فصل پاییز برداشت می شوند.

غلات سردسیری:
گونه دیگری از غلات، سردسیری هستند که در ابتدای فصل بهار یا پاییز کشت می شوند و در آخر تابستان کشاورزان عزیز آنها را برداشت می کنند، مثل گندم و جو.

غلات مادر مواد غذایی:
همانطور که گفته شد 80 درصد مواد غذایی انسان ها و حیوان ها از غلات تأمین می شود به عبارت دیگر می‌توانیم بگوییم غلات مادر مواد غذایی هستند، یعنی اکثر مواد غذایی انسان ها از غلات تأمین می شوند.

صادر کننده اصلی غلات در جهان:
صادر کننده اصلی غلات در جهان کشور روسیه است به این صورت که کشور روسیه یکی از بزرگ‌ترین تولید‌کننده های غلات است و نیمی از غلات دنیا را تامین می کند.

غلات

صادرات غلات ایران:
همانطور که می دانید ایران یکی از کشورهایی است که غلات را وارد می کند شاید شما از خودتان بپرسید عقلانی نیست که وارد این محصول شوید، ما آرادی ها به شما پیشنهاد نمی دهیم اما می توانید از مشتقات و فرآوری های این محصولات استفاده کنید و در یک بسته بندی شیک و با یک ارزش افزوده این محصولات را به فروش برسانید و سود خوبی از این تجارت کسب کنید.

از جمله محصولاتی که می توانیم روی آن کار کنیم و ارزش افزوده خوبی برای خودمان در آن ایجاد کنیم جو دو سر است، این محصول ویژگی دارد که به خوبی می توانیم آن را بسته بندی کنیم و آن را برند کنیم و در دنیا بشناسانیم و دنیا بداند که ما داریم این محصول را به صورت انبوه تولید می کنیم و می توانیم صادرات آن را انجام دهیم.

مراحل صادرات غلات:
حالا که تولید غلات و انواع آن را شناختیم برای اینکه بتوانیم محصولمان را صادر کنیم باید مراحل صادرات را بدانیم، اولین مرحله جمع آوری محصول است، همانطور که می دانید غلات در دنیا توسط کشاورزان عزیز تولید و جمع آوری می شود و در انبارهای خود این نوع غلات را ذخیره می کنند.

دومین روش برای ارسال غلات بسته بندی آنها است ما در این مرحله می توانیم برای خودمان ارزش افزوده ایجاد کنیم و سود کالا را بالا ببریم، مرحله سوم صادرات این محصول، بارگیری آن است، بارگیری توسط شرکت های حمل و نقل انجام می شود و به گمرک ارسال می شود.

مرحله بعدی مرحله ای است که بار به گمرک رسیده است و ما باید مرحله گمرکی آن را انجام دهیم و بار را از گمرک ترخیص کنیم و در نهایت بار که از گمرک ترخیص شد ما محموله را بر روی عرشه کشتی قرار می‌دهیم و به کشور مقصد ارسال می کنیم.

حمل و نقل غلات توسط وارد کنندگان:
وارد‌کنندگان این محصول می توانند به دو روش این غلات را حمل و نقل کنند یک روش زمینی و روش دوم دریایی است اما ابتدا باید کشور مقصد و نوع محصول مشخص شده باشد مثلا وقتی می خواهیم به کشور ترکیه غلات را ارسال کنیم از راه دریا نمی توانیم استفاده کنیم چون کشور ترکیه مرز زمینی با ایران دارد و ما حتماً باید از راه زمینی محصول خود را ارسال کنیم.

اما چون راه های ارتباطی ما با کشورهایی مثل قطر و کویت از راه دریا است حتماً ما باید غلات و کلیه محصولات را از طریق دریا و کشتی ارسال کنیم.

خریداران غلات ایران کدام کشورها هستند؟
اکثر کشورهای حوزه خلیج فارس عرب زبان می باشند چون توان تولید غلات و محصولات کشاورزی را ندارند به دلیل اینکه زمین و آب کافی برای تولید این محصول را ندارند ما می‌توانیم به خوبی به آن‌ها صادرات کنیم.

این کشورها چون 100 درصد مصرف کننده هستند و توان تولید محصولات کشاورزی را ندارند بازار خوبی برای ما حساب می شوند و چون ما فاصله نزدیکی با این کشورها داریم به راحتی می توانیم تمام محصولات کشاورزی از جمله غلات را به این کشورها صادر کنیم. به شما پیشنهاد می کنیم برای اینکه بتوانید این محصولات را صادر کنید باید دیده شوید و برند شوید.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>