اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

اگر از شما بپرسند نماشویی ساختمان چیست، چه پاسخی خواهید داد؟ به نظر شما نمای یک بنا و تمیز نگه داشتن آن تا چه اندازه حائز اهمیت است؟ در صورت سیاه و کدر شدن نما چه باید کرد؟ آیا راهکاری برای تمیز نگه داشتن نمای ساختمان های شهری وجود دارد؟ در این نوشته به این سوالات پاسخ خواهیم داد. با ما همراه باشید.

نماشویی

انواع نماشویی ساختمان
نماشویی هر ساختمان با توجه به جنس متریالی که در نمای آن به کار رفته متفاوت است. ساختمان های مختلف دارای نماهای متفاوت هستند، از این رو روشی که برای شست و شوی آن ها به کار برده می شود متمایز از دیگری می باشد. در کل می توان انواع نماشویی را به صورت زیر نام برد:

  • نماشویی نمای شیشه ای

در حال حاضر اکثر نماهای ساختمان های مسکونی و یا تجاری با شیشه طراحی شده اند و می توان گفت درصد بالایی از نماشویی مخصوص به این نوع نما می باشد. نماشویی شیشه ای با استفاده از داربست و طناب انجام می گیرد و به دلیل شکننده بودن شیشه نمی توان از تجهیزاتی مانند واترجت یا سندپلاست استفاده نمود.

تیم های متخصص و حرفه ای با استفاده از فرچه، تی و مواد نانو نماشویی شیشه را به عهده می گیرند. مواد نانویی که برای شست و شوی شیشه استفاده می شوند به مدت زیادی مانع از نشست گرد و غبار بر سطح شیشه می شوند.

  • نماشویی نمای چوبی

شستشوی نماهای چوبی با حساسیت بسیار بالایی همراه است، زیرا این نوع نما پس از شستشو باید به سرعت خشک شود تا دچار آسیب نگردد. پس از نماشویی نمای چوبی از رزین و روغن های جلا دهنده بر سطح نما استفاده می کنند تا علاوه بر افزایش مقاومت نمای سازه در برابر عوامل محیطی، زیبایی آن نیز دوچندان شود.

  • نماشویی نمای سنگی

در نماشویی سنگ با توجه به نوع سنگ به کار رفته از ابزارها و مواد تمیز کننده مخصوص استفاده می شود. نماشویی با روش ساییدن و تراشیدن به سطح سنگ آسیب می زند، زیرا لایه ای که به مرور زمان بر سطح نمای سنگی ایجاد شده، سنگ را در برابر برخی عوامل محافظت می کند و اگر این لایه از بین رود، سنگ آسیب پذیر می گردد.

نماشویی

همچنین پس از تمیزکاری به کمک سایش، پرداخت اولیه سنگ از بین رفته و سنگ سریع تر آلوده می شود. در نماسازی ساختمان از انواع سنگ ساختمانی استفاده می شود که روش شستشوی هر کدام از آن ها متفاوت است. برای مثال برای نماشویی گرانیت، مرمر، تراورتن و سنگ چرمی از واترجت و مواد شستشوی مخصوص استفاده می شود.

البته لازم به ذکر است که سنگ هایی مانند گرانیت و تراورتن به تنهایی با واترجت تمیز نمی شوند، از این رو قبل از واترجت از دستگاه سندبلاست خشک به منظور از بین بردن لایه های آلوده سطح سنگ استفاده می گردد.

پس از نماشویی نمای سنگی، به منظور حفظ کیفیت سنگ و ایجاد یک لایه محافظ بر سطح آن از مواد نانو استفاده می شود. این مواد سطح سنگ را در برابر عوامل مختلف نظیر تابش اشعه خورشید، باران های اسیدی، گرد و غبار و آلودکی هوا حفظ می نمایند.

  • نماشویی نمای آجری

روش شستشو و موادی که برای نماشویی سنگ استفاده می شوند برای نمای آجری کاربردی نیستند، زیرا آجر به مرور زمان و با گذشت چند سال مقاومت خود را از دست می دهد و دچار سفیدک یا شوره می شود. شستشوی انواع نمای آجری با توجه به نوع آجر و عمر آن توسط ماسه شسته، سیلیس، سند بلاست و یا تنها آب و مواد شوینده صورت می گیرد.

  • نماشویی نمای کامپوزیت

نمای کامپوزیت از جمله نماهایی است که به دلیل زیبایی فوق العاده این روزها بسیار مورد استقبال قرار می گیرد. نشست آلودگی و دوده بر سطوح کامپوزیت تمیز کردن آن ها را تنها با استفاده از دستمال سخت می کند، از این رو از روش نانوشویی و دستگاه واترجت صنعتی برای شست و شوی آن ها استفاده می شود.

به کار بردن مواد نانو مانع از آسیب رسیدن به سطح کامپوزیت و رنگ پریدگی آن می گردد. همچنین تا حد ممکن نباید از ابزارهای نوک تیز برای شستشو استفاده کرد، زیرا منجر به خراشیدگی سطح نما خواهند شد.

نماشویی

نکات پایانی

نماشویی یا همان شستشوی نمای ساختمان نقش بسیار زیادی در زیباسازی نما و همچنین محیط پیرامون ساختمان ایفا می کند و در دسته کارهای تخصصی ساختمانی قرار دارد. همانطور که در بالا به آن پرداختیم، نوع نماشویی و قیمت نهایی آن به جنس و طرح نمای ساختمان و شرایط جغرافیایی محیط بستگی دارد.

به طور مثال در شهرهای آلوده ای مانند تهران، دود و ذرات ناشی از آلودگی و همچنین وجود باران های اسیدی سبب می شوند نمای ساختمان به مرور سیاه شود و جرم بگیرد. یا به طور معمول در شهرهای کویری مانند یزد معمولا گرد و خاک زیادی بر روی نما ساختمان می نشیند. بنابراین شرایط جغرافیایی محیط از عوامل مهم در نوع نماشویی ساختمان محسوب می شود.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>